جلسه مدیریت استانی دانشگاه فرهنگیان استان با نمایندگان شورای صنفی در خصوص تغذیه در ماه مبارک رمضان
در تاریخ 22 خرداد، دکتر نظری مدیریت امور پردیس های دانشگاه فرهنگیان استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور مسئولین دانشگاه و نمایندگاه دانشجویان هر دو پردیس شهید ایزدپناه و کوثر جلسه ای در خصوص لیست برنامه غذایی در ایام ماه مبارک رمضان برگزار کردند. در این جلسه با تاکید بر کیفیت و کمییت وعده های افطار و سحر، با پیشنهاد شورای صنفی به عنوان نمایندگان دانشجویان، لیست جدیدی به شرح ذیل ارائه گردید:
|
ایام هفته |
افطاری |
سحری |
|
شنبه |
خرما +پلو + قورمه سبزی + دوغ +چای |
زرشک پلو با مرغ + موز |
|
یک شنبه |
خرما+ سوپ جو+ شوید پلو + تن ماهی + شربت آبلیمو |
استامبولی پلو با گوشت چرخ کرده + ماست+ کیوی |
|
دوشنبه |
چلو کباب کوبیده +دوغ + زولبیا |
چلو خورش قیمه + زرد آلو |
|
سه شنبه |
خرما +سوپ جو + چلو جوجه کباب |
چلو خورش سبزی + سیب |
|
چهار شنبه |
خرما +سوپ جو + سبزی پلو + تن ماهی |
چلو خورش قیمه + گیلاس |
|
پنج شنبه |
خرما + ماکارونی +دوغ +ماست و خیار |
زرشک پلو با مرغ + خرما |
|
جمعه |
خرما + سوپ +چلو کباب کوبیده + دوغ |
چلو خورش قیمه+ خرما + موز |